Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Pro naše končiny je drůbeží vývar velmi tradiční polévkou. S tímto receptem se můžete přenést o kousek dál na východ, do exotické Asie a připravit si jednu z jejich tradičních polévek Pho Ga z kuřecího masa a kopy zeleniny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 803 kJ / 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,24 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 5,41 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 12,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28nn
Moje poznámka
Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28nn
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 47 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 17 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 55 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 4 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
křídla kuřecí,
cibule,
mrkev,
houby shiitake,
boby sojové,
omáčka rybí,
badyán,
kardamom,
skořice,
česnek,
zázvor čerstvý,
zelí čínské pak choi,
chilli paprika čerstvá,
nudle polévkové,
voda,
cukr,
šťáva citronová,
cibule červená,
koriandr čerstvý
Komentáře (5)