Bagety s grahamovou moukou
Grahamové bagety jsou hned na první pohled jiné. Byť je grahamová pouze část použité mouky, jsou bagety poměrně dost tmavé, mají lehce tečkovanou střídu. Celozrnnou grahamovou mouku poznáte v těstě příjemně i na chuti baget, je chuťově zajímavá, plnější.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 259 kJ / 1 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,03 g |
Tuky | 62,63 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 295,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s grahamovou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkYQv
Moje poznámka
Bagety s grahamovou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkYQv
Nejnovější recepty
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Řepné palačinky s tvarohovým krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dort zlatá cihla
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 59 minutami
Džem z červeného rybízu
douver před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 2 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 4 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 4 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 5 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 8 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 8 hodinami
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka grahamová,
sůl,
jogurt bílý,
olej,
cukr,
voda
Komentáře (3)