Bagety s grahamovou moukou
Grahamové bagety jsou hned na první pohled jiné. Byť je grahamová pouze část použité mouky, jsou bagety poměrně dost tmavé, mají lehce tečkovanou střídu. Celozrnnou grahamovou mouku poznáte v těstě příjemně i na chuti baget, je chuťově zajímavá, plnější.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 259 kJ / 1 974 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,03 g |
| Tuky | 62,63 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 295,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s grahamovou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkYQv
Moje poznámka
Bagety s grahamovou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkYQv
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 11 minutami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 minutami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 minutami
Banánové sušenky
Annanas před 14 minutami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 42 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 51 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra dušená
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 2 hodinami
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
mouka grahamová,
sůl,
jogurt bílý,
olej,
cukr,
voda
Komentáře (3)