Mleté maso v anglické slanině a zeleninové hranolky
Mleté maso můžeme připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou například tyto šťavnaté bochánky zabalené do anglické slaniny. Podáváme je s pečenými hranolky z kořenové zeleniny, které okořeníme dle naší chuti.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 263 kJ / 1 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,33 g |
Tuky | 151,18 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 31,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso v anglické slanině a zeleninové hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2y2X
Moje poznámka
Mleté maso v anglické slanině a zeleninové hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2y2X
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
česnek,
majoránka,
sýr nastrouhaný,
nať petrželová,
smetana ke šlehání,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
sůl,
koření,
olej olivový
Komentáře (3)