Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Králík má vysoce ceněné maso. Aby při přípravě nezůstal suchý, je lépe přidat k němu kousek bůčku. S pomocí moderní techniky se doba přípravy pokrmu zkrátí na necelou tři čtvrtě hodinu. Znatelná je též úspora elektrické energie při přípravě.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 926 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
Tuky | 124,13 g |
Vláknina | 45,87 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 266,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9pW
Moje poznámka
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9pW
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
česnek sušený,
tymián,
majoránka,
cibulka,
vývar masový,
bulgur,
máslo,
sůl,
salát listový
Komentáře (3)