Polévka z „máslových” fazolí
Talíř polévky s fazolemi a klobásou hravě nahradí plnohodnotný oběd a může být i sytou „chlapáckou” večeří. Stačí den předem namočit fazole a druhý den věnovat pár minut vaření. Uspokojivým výsledkem si můžete být jisti.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,30 g |
Tuky | 106,67 g |
Vláknina | 66,93 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 225,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z „máslových” fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xl8
Moje poznámka
Polévka z „máslových” fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xl8
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 5 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 49 minutami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 5 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 5 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 7 hodinami
Květákové placičky
Linova před 7 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Suroviny:
fazole,
voda,
slanina,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
klobása,
smetana 33%,
saturejka,
majoránka čerstvá,
česnek
Komentáře (9)
Bôb je niečo úplne iné, také ploché svetlohnedé fazule so silnou šupkou. Momentálne doma bôb nemám, zvyknem iba uvariť a vytláčame rovno do úst. Pred pár rokmi som aj sadila, zelený chutí ako hrášok.
Tyhle obrovské fazole, které jsem použila v receptu, jsem ale zatím nikde v Česku nekoupila. Je to škoda, protože jsou opravdu lahodné!