Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou
Tento pokrm je originální kombinací sladkých a slaných chutí, která překvapí a potěší. Šťavnatá jablka, pečená do měkka, krásně ladí s jemně kyselým hlávkovým zelím, zatímco papriky plněné goudou přidávají pokrmu sýrovou intenzitu.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 152 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
Tuky | 14,41 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmJB
Moje poznámka
Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmJB
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 22 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 22 hodinami
Suroviny:
jablko,
zelí,
paprika,
sýr gouda,
květák,
brokolice,
mrkev,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)