Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Tento recept je dalším důkazem, že z čočky můžeme s minimem času připravit vynikající sváteční pokrm. Čočka beluga má výhodu v tom, že se nerozváří. Krásně se tedy kombinuje s další zeleninou, třeba s kapií a rajčátky, aniž by vznikla kašovitá konzistence.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnVJ
Moje poznámka
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnVJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 4 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 22 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno 7. 10. 2025 10:26:02
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno 7. 10. 2025 06:07:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 1 hodinou
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 2 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 2 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 3 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 3 hodinami
Cuketový koláč
Jindriskas před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Jindriskas před 5 hodinami
Babiččin hrníčkový jablečný koláč
Merylas před 5 hodinami
Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
veronika_straka před 7 hodinami
Suroviny:
čočka černá,
maso uzené,
sůl,
bobkový list,
ocet,
cukr,
cibule,
kapie,
rajče cherry,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mouka hladká,
olej
Komentáře (3)