Gazdovská sekaná
Gazdovská sekaná se skvěle hodí na víkend, dá se totiž servírovat nejen čerstvě upečená, s bramborovu kaší, ale i jako studená večeře s chlebem, hořčicí a kyselou okurkou. Díky uzenému masu má zajímavou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gazdovská sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RALG
Moje poznámka
Gazdovská sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RALG
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 1 hodinou
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 1 hodinou
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
katkaferencik před 4 hodinami
Olejový korpus na dort
IvanaRr před 4 hodinami
Katův šleh
JaniceKey před 4 hodinami
Květákový mozeček
boxerka69 před 5 hodinami
Rýžový salát s tuňákem
Dana Lubovska před 5 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Vavrofka před 5 hodinami
Holandské řízky
BublinaF před 6 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
plec hovězí,
maso uzené,
cibule,
česnek,
sýr eidam,
vejce,
houska,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
majoránka
Komentáře (3)