Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 600 kJ / 3 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,93 g |
| Tuky | 183,19 g |
| Vláknina | 37,75 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,71 g |
| Sacharidy | 322,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Moje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 7 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 59 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Tématické fráze:
spenatove halusky,
špenátové halušky recept,
špenátové halušky recept nová,
mrazeny listovy spenat,
špenát se slaninou,
listový špenát recept,
priprava listoveho spenatu,
bramborové halušky se špenátem,
listový špenát mražený,
noky se špenátem a slaninou,
úprava listového špenátu,
mražené halušky,
mrazeny listový špenát recept,
recept na špenátové halušky,
haluškovník,
jak zpracovat špenát,
halušky recepty,
špenát s haluškama,
recept na listový špenát,
recepty s listovým špenátem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
máslo,
špenát listový,
slanina anglická,
česnek,
bujón
Komentáře (15)
Abych řekla pravdu, trochu jsem se bála reakcí typu: "že svými inovacemi kazím slovenské národní jídlo" a "proč v den české státnosti raději nevařím něco echt českého" ...