Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,52 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 107,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Moje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 18 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 21 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 22 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 34 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 47 minutami
Grilované krevety
Hombr před 1 hodinou
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 10 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 12 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 12 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 13 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bílá česnečka,
krémová česnečka,
kremova cesnacka,
česnačka,
cesnecka se smetanou,
krémová česnečka a video,
česnečka kremova,
bila cesnecka recept,
cesnecka bila,
krémová česnečka s pečeným česnekem,
recepty bílá česnečka,
kremova česnečka s bramborem,
kremova cesnecka recept,
recept na bilou cesnecku,
recepty krémová česnečka,
bílá česneková polévka,
jednoduchá krémová česnečka,
bílá česneška,
česnačka krémová,
kremová česnečka bez smetany
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka hladká,
česnek,
mléko,
smetana ke šlehání,
sůl,
podravka
Komentáře (12)
Proto že jsme ,,česnekoví,, tak jej dáváme až na závěr, kdy je vše uvařené, aby česnéček prostě vynikl a tak tam kraloval a né byl někde daleko v pozadí a vyvyřený. ALE TO JE VĚC KAŽDÉHO.
Jen přidám naši nejoblíbenější : česnek (množství podle chuti) utřít se solí, dát tam syrové vajíčko a zalít dobrým vařícím vývarem (zeleninový, nebo masový- nikoliv masoxový) , . Potom to rozšlehat a potom dát nahoru lžičku domácího sádla. A pak zase podle chuti dát tam osmažené kostečky chleba. Případně lehounce ozdobit petželkou. A pak už jen .... eňo ňuňo mlask.
,,toš teda tak,,
Špagi, k večeři jsem dojídala zbytek a přidala libeček, jak navrhuješ... Ale bohužel, není to ono... Hodilo to chuť nějak moc do polévkova, skoro "masoxova"... Jediné, co nepřekáží, ale občerství chuť, je hladkolistá petrželka.
Isuš, nech si nerušeně chutnat a těším se na nějaký ten obrázek z tvé dílny...