Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,47 g |
Tuky | 19,95 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Moje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 minutami
Chilli cukety
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 46 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 1 hodinou
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 3 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 3 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 4 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 4 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 4 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 5 hodinami
Tématické fráze:
sismak pecivo,
jak upéct šišmáky,
receptyodalci,
tvarohove rezy od alci,
šišmáčky,
pečivo šišmáky recepty,
pečivo šišmáky recepty,
moučník šišmák,
recept:šišmák,
šišmánky,
jméno šišmák,
sismaky ořechové cukroví,
placky z bílků,
šišmáky cukroví recepty,
meruňkové mřížkové pečivo,
recepty od alči,
sneci bilek 15 dkg mouckoveho cukru,
alci dortiky,
cukroví šišmáky,
pečivo šišmák recept
Suroviny:
droždí,
žloutek,
mléko,
tuk hera,
mouka hladká,
mouka hrubá,
bílek,
cukr krupice,
ořechy mleté,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (13)
K receptu bych doplnil: šneci se odkrajují z roládky (dobře se to dělá strunou) na 2cm špalíky. Na plechu je není potřeba moc formovat, oni se už pečením porovnají sami
Těsto se NENECHÁVÁ kynout..., a já peču při 200°C do růžova.