Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Trhané maso je lahůdková úprava s delší dobou přípravy. Podle našeho receptu však můžeme strávníky trošku ošálit, pokud při přípravě hamburgerů dochutíme šikovně zbylé vařené kuřecí maso. Lze tak připravit bleskurychlé a chutné pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29VV
Moje poznámka
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29VV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 17 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 21 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
omáčka sojová,
omáčka hoisin,
omáčka rybí,
omáčka steak barbecue,
olej,
olej,
rajče sterilované,
cukr,
pepř mletý,
chilli,
vývar masový,
bulka,
salát,
sýr,
rajče,
majonéza
Komentáře (1)