Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžový salát s avokádovou majonézou

Rýžové saláty jsou syté a dají se vytvořit takřka ze všeho, co doma v lednici přebývá. Hodně zeleniny, trochu bílkovin ve formě vajec či masa a dobře ochucená zálivka spolu s rýží vytvoří vyvážené a chutné jídlo.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

1. 7. 2023 09:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie17 559 kJ / 4 197 kcal
Bílkoviny108,77 g
Tuky294,99 g
Vláknina13,93 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 3,62 g
Sůl8,72 g
Sacharidy270,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Druhou polovinu majonézy uložíme do chladničky do vzduchotěsné nádoby a brzy spotřebujeme. Pro tento recept stačí polovina dávky majonézy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, okurka salátová, maso drůbeží, vejce, paprika, rajče, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, cibule, vejce, olej řepkový, ocet, sůl, cukr, hořčice, pepř mletý, avokádo, omáčka sojová, šťáva citronová, smetana zakysaná, bylinky, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Rýžový salát s avokádovou majonézou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJppZ