Pikatní polévka z červené čočky
Polévka z červené čočky je díky rychlé přípravě velmi oblíbená. Zkuste do ní tentokrát přidat řapíkatý celer, mrkev a špetku kajenského pepře. Skvělé chuti docílíte i použitím domácího kuřecího vývaru.
Suroviny pro 6 porcí
1 hrnek = 250 ml
6porcí
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Moje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 6 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 16 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 48 minutami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 1 hodinou
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 16 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 17 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 17 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 17 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 18 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 18 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 19 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá červená,
pepř cayenský,
sůl,
pepř mletý,
vývar kuřecí,
čočka červená
Komentáře (3)