Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,32 g |
| Tuky | 145,61 g |
| Vláknina | 9,64 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 4,71 g |
| Sůl | 11,26 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kabanos nakrájíme na půlkolečka nebo na čtvrtky, kdo jak komu vyhovuje. Vejce nakrájíme na osminky a ještě překrojíme v půlce, aby nebyly tak dlouhé a smícháme vše dohromady.
Krok 2: Promícháme, necháme v chladu 1 den odležet.
Příloha : pečivo
Příloha : pečivo
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8X8
Moje poznámka
Silvestrák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8X8
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 minutami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 8 hodinami
Květákové placičky
Valis před 9 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 10 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
silvestrovský guláš,
studená kuchyně recepty,
studená kuchyně,
sloní žrádlo recept,
gulas,
silvestrovské saláty a pomazánky,
recepty studene kuchyne,
silvestrovské pomazánky sloní žrádlo,
recepty-studená kuchyně,
silvestrovské recepty,
silvestrovsky vyproštovak,
silvestrovský salát,
studena kuchyn,
kabanusovy gulas,
silvestrak,
studená ku,
salat sloni zradlo,
silvestrovske salaty,pomazanky,
guláš recepty,
recepty studena kuchyně
Suroviny:
kabanos,
cibule,
vejce,
česnek,
kečup sladký,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (28)
VŽDY TO TAK je !!!
Prečo by sme zvyšok vyhodili, keď je tam napísané " smícháme vše dohromady a promícháme"...
Niečo podobné robím, a je to super, takže aj toto bude výborné, vopred pripraviteľné jedenie.
Takže bodík dám a vyskúšam...
Ešte poznámočka : je úplne prirodzené, že občas niečomu v recepte nerozumiem, ale potom sa slušne spýtam