Postup přípravy
Krok 1: Na jednu várku nakrájíme asi 750-1000 g syrového špeku na přibližně velké kostičky asi 15 - 20 mm velké (čím jsou kostky větší, tak se musejí v druhém cyklu škvařit déle).
Krok 2: Várku dáme do DP a nalijeme cca 1-2 lžíce vody.
Krok 3: Dáme špetku celého kmínu.
Krok 4: DP zavřeme a škvaříme i s háky programem 9 = marmeláda.
Krok 5: Máčknem START. A je to.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Moje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 13 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 4 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 7 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 7 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 7 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 7 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 8 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 9 hodinami
Nekynuté šátečky
Janavrbicka před 10 hodinami
Tématické fráze:
skvareni sadla v domaci pekarne,
výroba škvarku,
skvarky,
škvařené sádlo z domácí pekárny,
výroba domácích škvarků,
škvaření sádla v pekárně,
škvarky recept,
škvarky z domácí pekárny,
výroba škvarek,
škvarky v domácí pekárně,
domácí sádlo,
skvarky vyroba,
recept na škvarky,
domaci skvarky,
domácí pekárna škvaření sádla,
skvareni sadla,
domácí škvařené sádlo,
domaci vyroba skvarku,
jak se delaji skvarky,
škvaření sádla recept
Suroviny:
špek,
voda,
kmín celý
Komentáře (31)
ještě vydrži moc děkuji
Psala jsem to pro ty, kteří by se z jakéhokoliv důvodu mohli bát zničení (poškození) formy. Berte to, prosím, jako další z řady informací, na které budete (nebo nebudete
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka
Zase vím, že spousta lidí sádlo v pečce škvaří, a porouchanou ji nemají......takže to, prosím, berte jako zajímavý vyčtený názor.
K receptu nejsou žádné komentáře.