Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 759 kJ / 4 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,38 g |
Tuky | 163,86 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 585,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWQM
Moje poznámka
Bílá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWQM
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 3 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno 6. 7. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 32 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 4 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 5 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 8 hodinami
Tématické fráze:
zabijačková buchta do jitrnic recept,
zabíjačková buchta,
zabijačková buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic recept,
visnova buchta,
rychlé pečení,
rychlá buchta s tvarohem,
zabijačková buchta recept,
šťavnatá buchta,
višňová marmeláda recept,
recept na buchtu do jitrnic,
rychlá buchta s marmeládou,
recept na zabíjačkovou buchtu,
buchta na zabijačku,
rybízová buchta s tvarohem,
buchta na jitrnice,
buchta na jitrnice,
recepty na rychlé pečení,
rychlé recepty na pečení
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
vejce,
prášek do pečiva,
marmeláda rybízová,
rum,
tvaroh,
cukr,
vejce,
mléko,
pudink vanilkový
Komentáře (61)
Přikládám fotečku
To Pejli - určitě vyzkoušej. Je to rychlovka a jen se po ní zapráší
btw ... Baruš a kde je foto ???
Konečně jsem se dostala k upečení tvé bílé buchty a je výborná
Jinak posílám pochvalu a samozřejmě i boďku protože tyhle rychlé věci jsou vždycky mňam
Pudink se NEVAŘÍ!!! Je to fakt rychlovka. Těsto dáš na plech, natřeš ho marmeládou, tvarohy+cukr+vejce+mléko+sáček vanilkového pudinku zamícháš dohromady a naleješ na marmeládu. Upečeš a sníš. A je to fakt moc dobré
Jinak jsem Ti chtěla říct, že ty špízy klukům můžeš udělat zvlášť, bez koření a můžeš jim to udusit na pánvičce a s vodou(taky se udělá šťáva), k tomu brkaši a nějakou zeleninku, kterou baští. Já si myslím, že by je to
Bibi - pudinkem bez vaření nic neurychlíš, protože se nevaří ani ten normální, jen se to zamíchá a naleje na těsto s marmoškou (viz foto)
Ale kakaový klidně použít můžeš, i když k té marmeládě s rumem už se mi to zdá překombinované.