Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 360 kJ / 1 998 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 201,20 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ6
Moje poznámka
Žampiony jako minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ6
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 3 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 minutami
Mila kuličky
Marule před 43 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 2 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Tématické fráze:
zampiony recepty,
recepty ze žampionů,
recepty se žampiony,
žampiony recept,
recept zampiony,
recepty žampiony,
co je zampion,
žampiony,
recepty na žampiony,
recepty z žampionů,
recept na zampiony,
čerstvé žampiony recepty,
zampion,
jak připravit žampiony,
jak připravit žampiony,
recepty s žampiony,
recept se žampiony,
tp recepty,
recept ze žampionů,
žampiony v kuchyni
Suroviny:
žampióny,
olej,
sůl,
pepř mletý,
citron
Komentáře (5)