Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 126 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,40 g |
Tuky | 10,30 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 272,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí těstoviny s vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j4
Moje poznámka
Kuřecí těstoviny s vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3j4
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 35 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 13 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuře s těstovinama,
kuře s těstovinami,
kuřecí s testovinami,
těstoviny na víně,
kuřecí s těstovinama,
recepty s vínem,
kuřecí směs na těstoviny,
kureci maso s testovinama,
kuře s těstovinou,
vino k testovinam,
těstoviny víno,
kuřecí maso na víně,
kuřecí nudličky s těstovinama,
recepty kuřecí maso těstoviny,
kureci s testovinou,
levne pesto,
kuřecí maso s vínem,
recept na kuře s těstovinama,
těstoviny a víno,
těstoviny na bílém víně
Suroviny:
těstoviny,
maso kuřecí,
šunka,
cibule,
olej,
kečup sladký,
víno bílé,
sůl,
pepř,
sýr
Komentáře (4)