Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 325 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,28 g |
| Tuky | 0,23 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Pečeme asi hodinu a půl při 200°C a průběžně poléváme vypečenou šťávičkou z uzeného masa. Pokud bychom měli pocit, že se marináda na kuřeti připaluje, zakryjeme pekáč alobalem.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Moje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 8 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuře,
červené kuře,
kuře marinované,
kuře s fazolkama,
kuře na červeno recept,
jak marinovat kuře,
kuře v červené omáčce,
recepty z vepřových ocásků,
recepty na marinovane maso,
uzeny veprovy ocasek,
kuře s červenou omáčkou,
marinované pečené kuře,
marinovane kure pečeně,
pečené marinované kuře,
recept na červené kuře,
uzene marinovane kure,
jak marinovat kuře na uzeni,
kuře na červené omáčce,
jak upeču uzeny stehna,
marinované kuře v sojové omáčce
Suroviny:
stehno kuřecí,
ocas vepřový uzený,
protlak rajčatový,
česnek,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (7)
V tomhle výše popsaném případě se ale tak nějak příjemně snoubí uzená chuť se sladkou rajčatovou a hozené do česnekova to dostává další chuťový rozměr...
Děkuji za body a hezké komentáře...