Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Moje poznámka
Bedly jako škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MjYQ
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
bedla recept,
škvarky z bedel,
bedle na kmine,
škvarky z bedly,
bedly na kmíně,
polévka z bedel,
recepty z bedly,
nejlepší recepty z bedel,
bedly na sádle,
bedle recepty,
bedla,
recepty z bedel,
bedla na kmíně,
bedly recepty,
bedla recepty,
bedla na sádle,
škvarky z bedlí,
ryzec syrovinka recept,
držtková polévka z bedel,
držková polévka z bedel
Suroviny:
houba bedla,
sůl,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (19)
Akosi som tento spôsob úpravy bediel ignorovala, ani neviem prečo. Len som doteraz vysmážala, alebo plnila malé hlavičky. Ale akonáhle natrafím na bedle, zas budú "škvarečky".
Zajímavé
U nás se to dělá celá desetiletí a zrovna včera jsem si říkal proč sem lidi dávají furt stejné recepty...
Je to bleskovka
Podobně jako se při zabíjačce první dělá mozeček, tak po návratu z lesa se první dělají bedly jen tak narychlo
Kloboučky krájím na menší kousky a smažím na přepuštěném okmínovaném másle s česnekem.Na začátku zakápnu worsesterem a trochou vody,5 minut dusím pod pokličkou a poté prudce smažím do zlatavé barvy