Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Dršťková " polévka z masáků

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

12. 8. 2010 23:12

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie1 108 kJ / 265 kcal
Bílkoviny7,19 g
Tuky3,75 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

medmic

23. 9. 2012 16:59

evzen: za prvé jsou zde uvozovky, a za druhé falešná dršťkovka je docela klasický recept. Nejčastěji se dělá z různých hub, masáky byly vždy, posledně se rozšířila také hlívová verze.

spagetka

23. 9. 2012 16:47

evzen:Měl bys to ochutnat a pak kritizovat;-);-);-), navíc je to v úvozovkách!!!!!!

rebeka

23. 9. 2012 16:45

evzen: ale vždyť je to v uvozovkách;-):yes: a zelí z kedluben..:-? no proč by ne;-) je výborné:yes::-)

evzen

23. 9. 2012 16:44

drstkova bez, drstek je neco jako vepro- knedlo- zelo, z kurete a zeli z kedluben :-// !!!

Evženie

11. 3. 2012 18:35

Můj švagr dělá drškovku z kotrčů,je to sice asi trochu náročné,než je vyčístíte,ale výsledek nemá chybu
:yes:

janatka

1. 10. 2010 08:23

U nás velmi oblíbená .Letos jsme dokonce všechny růžovky na vyžádání manžela dávali zvlášť do mrazáku na tuto polévku:-))Bylo jich veklé množství.Zkoušela jsem dělat na doporučení jedné známé i segedinský guláš a to nám moc nejelo:-/.Manžel říkal,že by třeba nebylo špatné dát i maso k houbám,aby to dostalo tu lepší chuť.Mě tedy raději také chutná s bůčkem.

iris

26. 8. 2010 17:43

taťka si ji nemohl vynachválit!!!!!!!takže supeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!

kadas

20. 8. 2010 18:40

v poho nechtěl jsem aby to bylo bráno jako že prudím.

Klariska

20. 8. 2010 14:33

Kadasi nechtěla jsem se tě nijak dotknout, taky se leckdy upíšu. Vkaz mě nenapadl, ale slibuju, že se polepším :).

cathleen

20. 8. 2010 11:04

:-)Klídek, Milane, tyhle stránky jsou opravdu o vaření a ne o pravopisu. (Pokud někdo někde kosmetickou chybku najde, většinou se to řeší vzkazem, právě proto, aby se autor necítil jako teď ty.)
Vidíš, i já jsem v nadšení nad prima receptem tvou chybu opsala:-D:-D

Kadas

20. 8. 2010 10:57

Velice se omlouvám za hrubku ,ale myslím si ,že jsme tu od vaření a předávání zkušeností.Já takové věci přehlížím.

Klariska

13. 8. 2010 11:58

Prosím o opravu na Dršťkovou polévku, dršťky atd. píše se š, děkuji :-).

Bibinka

13. 8. 2010 10:18

Kadas, velmi dobře znám a dělávám, je výborná:-pprostě masáci jsou masáci:-! Máš 4. bod:yes:

mirca75

13. 8. 2010 08:22

Milane:-) tak přesně takovou "drštkovku" jsme si udělali loni na dovolené a byla výborná:-p.Masáky jako takové mám moc ráda,jen je jich letos v lesích poskrovnu:-(.Tak snad příště nebo za rok;-).Posílám ti třetí boďku a je fajn,že jsi sem tuhle polévku přidal;-).

cathleen

13. 8. 2010 08:22

Masáky jsou neskutečně dobré houby, držťková z nich nám taky moc chutná:yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: držková polévka z masáků drstkova polevka polévka z masáků masák držková z masáků masák recepty recepty z masáků masáky na paprice držková polévka z hub masáky recept držková polévka recept masák houba držtková polévka recept drstkova houba masak masáky dršťkovka z masáků polévka z kotrče držková polévka drškovka z masáků

Suroviny: houba masák, cibule, paprika sušená sladká, česnek, majoránka, kmín drcený, sůl, pepř, mouka hladká, sádlo, vývar

TopRecepty.cz

"Dršťková " polévka z masáků

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8Em