Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 475 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,34 g |
Tuky | 9,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 90,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLnD
Moje poznámka
Kedlubnové hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLnD
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 13 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka III
Stup_d před 45 minutami
Kakaové cookies
Ashelin před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 6 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 6 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 6 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 10 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 11 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná kedlubna,
grilované kedlubny,
kedlubnové hranolky pečené v troubě,
bulharská lutěnice,
lutěnice recept,
grilovaný kedluben,
lutěnice,
smažené kedlubnové hranolky,
hranolky z kedluben,
kedlubové hranolky,
smažené hranolky z kedlubny,
kedluben hranolky,
grilovaná kedluben,
recept na lutenici,
smažené kedlubny,
recept na kedlubnu,
kedubnové hranolky,
kedubnové hranolky recept,
kedlunove hranolky,
kerlubové hranolky
Suroviny:
kedlubna,
mouka hladká,
vejce,
prášek do pečiva,
pivo světlé,
koření grilovaná zelenina,
olej
Komentáře (5)