Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 760 kJ / 4 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,12 g |
Tuky | 228,93 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 600,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqJl
Moje poznámka
Mramorový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqJl
Nejnovější recepty
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 10 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 22 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarůžky s Hermelínem v oleji
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
Aknytsirk před 9 hodinami
Jahodový džem
danakejklickova88 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 10 hodinami
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 12 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 14 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 17 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 19 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 19 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 22 hodinami
Tématické fráze:
mramorový korpus dortománie,
mramorový blok recept,
dort stmívání,
dorty stmívání,
mramorové těsto na dort,
mramorový dortový korpus,
mramorovej dort,
mramorový blok,
mramorovy korpus,
recepty-mramorovy korpus na dort,
mramrovy dort,
stmívání dort,
dorty-stmivani,
stmívani dorty,
jak udělat mramorový dortový korpus,
maminčiny recepty mraky,
recepty - dort,
postup mramoroveho dortu,
mramorový dort tvarohový,
mramorový pařez
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
mandle sekané,
mléko,
žloutek,
kakao,
rum,
kypřící prášek
Komentáře (7)