Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 496 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,32 g |
| Tuky | 3,51 g |
| Vláknina | 6,71 g |
| Cholesterol | 151 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,79 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuracie prsíčka v špenátovej omáčke
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Wlj
Moje poznámka
Kuracie prsíčka v špenátovej omáčke
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Wlj
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou naplní
Přidáno před 38 minutami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 4 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 14 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 2 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 10 hodinami
Tématické fráze:
priprava kuracich prsicek,
kuracie maso se špenátem,
kuracie maso spenat,
kuracie prsia so spenatovou omáčkou,
kurací na mrkvi se zakysanou smetanou,
kuracie platky so spenatovou omackou,
kuracie prsia s spenatovou omackou,
kuracie maso so spenatovou omackou,
kuracie prsia so špenatovou omačkoy,
kuracie so špenátovou omackou,
kachní prsíčka se špenátem,
spenat kuracie maso,
priprava kuracie maso,
špenatovej salat s kuřecim masem,
špenatovej recept,
kuracie maso spenat
Suroviny:
prsa kuřecí,
špenát mražený,
mrkev,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná
Komentáře (9)