Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 794 kJ / 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
Tuky | 3,64 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ9R
Moje poznámka
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ9R
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 21 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 1 hodinou
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 2 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 3 hodinami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 6 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 6 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 7 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí špíz,
kuřecí špízy,
vaření v parním hrnci video,
kuřecí špízy recepty,
špízy v parním hrnci,
kureci dietni recepty,
kuřecí prsa v parním hrnci,
kuřecí ražničí recepty,
kuřecí prsa se zeleninou v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
příprava masa v parním hrnci,
kuřecí v parním hrnci,
spíz,
zeleninove spizy v parnim hrnci,
video recepty v parnim hrnci,
video recept špíz,
kuřecí špiz se zeleninou,
marinovane maso parni hrnec,
špízy z kuřecího masa,
zeleninova priloha v parnim hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí,
cuketa,
mrkev,
cibule,
kapie červená,
olej olivový,
koření
Komentáře (5)