Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 794 kJ / 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,66 g |
| Tuky | 3,64 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ9R
Moje poznámka
Kuřecí špíz se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ9R
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 24 minutami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 49 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 3 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 3 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 4 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 8 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí špíz,
kuřecí špízy,
vaření v parním hrnci video,
kuřecí špízy recepty,
špízy v parním hrnci,
kureci dietni recepty,
kuřecí prsa v parním hrnci,
kuřecí ražničí recepty,
kuřecí prsa se zeleninou v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
příprava masa v parním hrnci,
kuřecí v parním hrnci,
spíz,
zeleninove spizy v parnim hrnci,
video recepty v parnim hrnci,
video recept špíz,
kuřecí špiz se zeleninou,
marinovane maso parni hrnec,
špízy z kuřecího masa,
zeleninova priloha v parnim hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí,
cuketa,
mrkev,
cibule,
kapie červená,
olej olivový,
koření
Komentáře (5)