Ryba (filé) s česneko - bazalkovou chutí, zeleninovou přílohou a dresinkem - parní hrnec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 354 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,48 g |
Tuky | 13,01 g |
Vláknina | 31,72 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 65,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
•Na dnešek jsme měla slíbenou čerstvou rybu, ale bohužel se rybolov nepovedl a tak jsem svou předpřipravenou chuť realizovala na "obyčejném" filé.
Jako rybu lze použít kapra i jiné sladkovodní ryby, ale šel by i losos.
•Ten papír pod ryby si dávám proto, že mi ryba tolik neušpiní hrnec (uvařené maso zůstává v dírkách a špatně se to myje), ale hlavně proto, že ryba se tak částečně paří na vlastní šťávě (díky papíru) a zůstává krásně šťavnatá. Papír si připravuju tak, že si vystřihnu jen o něco větší kus než je porce masa, smotám do ruličky, po obvodech do poloviny prostříhám a po rozvinutí mám pěkně dírkovaný papír.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2011 21:33
5. 11. 2011 09:14
3. 11. 2011 22:38
3. 11. 2011 21:21
31. 10. 2011 19:30
21. 9. 2011 17:56
21. 9. 2011 17:41
21. 9. 2011 16:42
21. 9. 2011 16:04
21. 9. 2011 16:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: file v parním hrnci kapr v parním hrnci ryby filé ryba file ryba v parním hrnci rybí filé v parním hrnci parní hrnec recepty filé na bazalce filé ryba prilohy k rybam recept na ryby file z parniho hrnce ryba \\)filé) s česneko - drezink na rybu parní hrnec file rybní file recepty drezink na ryby ryba a priloha ryby a příloha recept ryba se zeleninou v pečícím papíru ryb filé
Suroviny: filet rybí, sůl, šťáva citronová, česnek, bazalka čerstvá, máslo, brambory, mrkev, brokolice, kmín celý, sůl, smetana zakysaná, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř bílý mletý, cukr
Ryba (filé) s česneko - bazalkovou chutí, zeleninovou přílohou a dresinkem - parní hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o62A
10 názorů