Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 252,40 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zahradnický toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnGL
Moje poznámka
Zahradnický toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnGL
Nejnovější recepty
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno 17. 12. 2025 11:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 2 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 2 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 10 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zahradnický salát,
zahradnický salát recept,
zahradnický dort,
zahradnický karbanátek,
zahradnický plátek,
zapečené zahradnické tousty,
zahradnický salát recepty,
zahradnický salat -cerel,mrkev,
opečený cerel,
mleté maso se slaninou,
tousty z veky a mleté maso recepty,
zahradnický dorty,
zahradnický karbanátky,
zahradnický karbenátek,
salat cerel z mrkvi,
toast recepty,
recept toast,
mlete maso toasty,
mleté maso na toasty,
toast s masem
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
majoránka,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
žampióny,
slanina,
veka
Komentáře (2)