Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát v salátu

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájím maso na kostičky, osolím, okořením (rozmarýn, tymián, sladká paprika). Restuji na olivovém oleji. V misce si připravím zálivku z nálevu, co zbyl po olivách, zakysané smetany, soli a špetky pepře. Krok 2: Jakmile je maso hotovo, sliji do zálivky i olivový olej s kořením, co zbyl po masu. Ve velké míse promíchám vařené těstoviny s rajčátky, vařenou brokolicí, mozzarelou, olivami a kuřecími kousky. Zaliji zálivkou a podávám v listu ledového salátu.

Zveřejněno 14. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát v salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQmJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát v salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQmJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

To je moje.:-p fakt bašta :-K:yes:

ReNi, to bych si hned s chutí dala:-p:-*

:-K:-K:-KTo vypadá naprosto dokonale:yes:

Tématické fráze:
salát ze salátu, salát s vařenou brokolicí, ledový salát s mozzarelou, rybí majonézovém saláty, vařená zálivka na ledový salát, polnickovy salát se se zakysanou smetanou, ledový salát s rajčátky, ledový salát s mocarelou, polnickovy salat s mozzarellou, zálivka na mozzarellu s rajčatky, polníčkový salát s mozzarelou, zalivka k salátu zakysaná smetana, zálivka na ledový salát s mozzarelou, listy ledoveho salatu v nalevu, vařená zálivka do salátu, těstovinový salát s mozzarelou a zálivkou recept, recept ledový salát, mozzarela se zakysanou smetanou, mozzarela s cherry rajčátky postup, kuřecí prsa s cherry rajčátky a mozzarelou recept

Suroviny:
těstoviny, prsa kuřecí, salát ledový, olivy, rajče cherry, sýr mozzarella, smetana zakysaná, brokolice, olej olivový, sůl, pepř, koření

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu