Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinová směs s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie581 kJ /
139 kcal
Bílkoviny4,48 g
Tuky0,94 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev si nahrubo nastroháme, cibuli a papriku nakrájíme a česnek můžeme prolisovat nebo také nakrájet. Maso obrané z kostí nakrájíme nadrobno a spolu se zeleninou nasypeme na rozehřátý olivový olej. Krok 2: Zakapeme sójovou omáčkou a necháme dvě minuty dusit pod pokličkou. Přisypeme koření (všeho od oka) a můžeme lehce podlít vodou. Když je zelenina změklá promícháme s uvařenými těstovinami, popř. ještě dochutíme kořením a sójovou omáčkou. Necháme ještě asi pět minut dusit pod pokličkou a přimícháme několik lžic kečupu. Krok 3: Podáváme hustě posypané strouhaným sýrem.

Zveřejněno 8. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q62M

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q62M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Mnami,mnami tohle já můžu!:-p:-p:-D:yes:

jé to je nádhera:-p:-K:yes:

Tématické fráze:
kuřecí směs s těstovinami, kureci smes na testoviny, směs s kuřecím masem, smes na testoviny, kuřecí směs s těstovinou, těstoviny s kuřecím masem, kuřecí maso s těstovinami, těstovinová směs, kuřecí maso, kuřecí směs, kuřecí směs k těstovinám, kuřecí těstovinová směs, dýně zavařování, recept na věnec s kuřecím masem, kuřecí maso recepty, kuřecí směs těstoviny, kureci testovinovy smes, kureci smes a testoviny, kuřeci maso s těstovinou, směs na těstoviny s kuřecím masem

Suroviny:
těstoviny, mrkev, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, maso kuřecí, omáčka sojová, sůl, olej olivový, koření kari, koření grilovací, kečup sladký, sýr, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu