Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda,neroláda

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 977 kJ /
2 384 kcal
Bílkoviny254,59 g
Tuky144,28 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 3,89 g
Sůl9,61 g
Sacharidy15,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nařežeme na plátky a rozklepeme je na dost tenko, osolíme, opepříme. Krok 2: Vezmeme si srnčí hřbet, který vymažeme máslem a vyložíme polovinou plátků masa, na maso vyskládáme anglickou slaninu, pak plátky uzeného sýra. Krok 3: Vajíčka si usmažíme na másle spolu s houbami a petrželkou, přidáme na sýr. Krok 4: Na vajíčka poskládáme papriku (barevnou) nakrájenou na proužky jako poslední přijde druhá půlka masa a na něj trochu plátků másla, už jen upečeme do světlehněda. Krok 5: Krájíme, až roládu vyklopíme z hřbetu, jde to moc dobře.

Zveřejněno 30. 1. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Také oblíbené jídlo, které navíc krásně vypadá na průřezu-jak upeču, dám fotku. Náplň můžeme obměňovat, kdo co rád a pokaždé může být jiná.

V srnčím hřbetu peču i sekanou a nedělám žádnou šišku, jen na dno dám anglickou slaninu a pak nacpu maso, které potřu olivovým olejem.

Recept je můj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda,neroláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2qK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda,neroláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2qK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

prosim oradu jak mam vikostit kure naroladu :-p

já nedělám míchaná vejce a proč taky, pečením se srazí i bez mého přičinění :-D ;-)

Moc se divím že nebyla přidaná fotka :-O:-O.Podobných receptů je tu několik,ale to výborná bašta :-p:-p:-p

Tématické fráze:
kuřecí roláda, kuřecí roláda v srnčím hřbetu, kuřecí roláda recept, kuřecí rolády, kuřecí srnčí hřbet, kuřecí roláda do srnčího hřbetu, kuřečí roláda srnčí hřbet, roláda z kuřecího masa, roláda v srnčím hřbetu, srnčí hřbet z kuřecího masa, kuřecí maso v srnčím hřbetu, kureci sekana, kuřecí roláda v srnčím hřbětě, srnčí roláda, kuřecí hřbet, kuec rolda, kuřecí roláda pečená v srnčím hřbetu, nápln do kurecí rolady, kuřecí rolády recepty, sekaná v srnčím hřbetu

Suroviny:
maso kuřecí, sýr uzený, slanina anglická, paprika čerstvá červená, vejce, houby, petržel, máslo, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu