Kuřecí roláda,neroláda

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

700 g kuřecího masa
200 g uzeného sýra (plátky)
100 g anglické slaniny
1 čerstvá paprika
asi 3 smažená vajíčka
houby (nemusí být)
petržel
máslo
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nařežeme na plátky a rozklepeme je na dost tenko, osolíme, opepříme.

  2. Vezmeme si srnčí hřbet, který vymažeme máslem a vyložíme polovinou plátků masa, na maso vyskládáme anglickou slaninu, pak plátky uzeného sýra.

  3. Vajíčka si usmažíme na másle spolu s houbami a petrželkou, přidáme na sýr.

  4. Na vajíčka poskládáme papriku (barevnou) nakrájenou na proužky jako poslední přijde druhá půlka masa a na něj trochu plátků másla, už jen upečeme do světlehněda.

  5. Krájíme, až roládu vyklopíme z hřbetu, jde to moc dobře.

Poznámka

Také oblíbené jídlo, které navíc krásně vypadá na průřezu-jak upeču, dám fotku. Náplň můžeme obměňovat, kdo co rád a pokaždé může být jiná.

V srnčím hřbetu peču i sekanou a nedělám žádnou šišku, jen na dno dám anglickou slaninu a pak nacpu maso, které potřu olivovým olejem.

Recept je můj.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí roláda,neroláda

Tématické fráze: kuřecí roláda kuřecí roláda v srnčím hřbetu kuřecí roláda recept kuřecí rolády kuřecí srnčí hřbet kuřecí roláda do srnčího hřbetu kuřečí roláda srnčí hřbet roláda z kuřecího masa roláda v srnčím hřbetu srnčí hřbet z kuřecího masa kuřecí maso v srnčím hřbetu kureci sekana kuřecí roláda v srnčím hřbětě srnčí roláda kuřecí hřbet kuec rolda kuřecí roláda pečená v srnčím hřbetu nápln do kurecí rolady kuřecí rolády recepty sekaná v srnčím hřbetu

Zapomněl/a jsem heslo