Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče dáme plátky másla, nahrubo nakrájenou cibuli, nakrájené václavky,květák, nastrouhanou kořenovou zeleninu a vše posypeme kořením - grilovaná zelenina.
Krok 2: Kuře nasolíme a posypeme kořením na rožnění. Nakořeněné kuře položíme na zeleninu a houby, podlijeme vodou a pečeme po obou stranách minimálně hodinu.
Krok 3: Já jsem pekla skoro 2 hodiny, kvůli houbám...měla jsem mražené. Jako přílohu jsem použila rýži.
Zveřejněno 9. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8oN
Moje poznámka
Podzimní kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8oN
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 9 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 10 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 11 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 11 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 12 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 12 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 13 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 14 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 14 hodinami
Tématické fráze:
podzimní recepty,
kuře,
celé kuře na rožni,
jak rožnit kuře,
recept na celé kuře,
kuře celé recept,
kuře květák,
rožneni kurete,
recepty na kuře,
recept na rožnění kuřat,
kuře na václavkách,
rožnění kuřat,
mrazení václavek,
mražené václavky,
kuře recept,
podzimní menu recepty,
podzimní houbové recepty,
podzimní recept s kuřecího masa,
recepty na rožnění,
václavky mražení
Suroviny:
kuře,
cibule,
houby václavky,
květák,
mrkev,
petržel,
celer,
máslo,
sůl,
grilovaná zelenina
Komentáře (6)