Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 866 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,48 g |
Tuky | 35,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 906 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychtářův telecí krk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yX4z
Moje poznámka
Rychtářův telecí krk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yX4z
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 18 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 44 minutami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 1 hodinou
Větrníky - habáni
wimra před 2 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 2 hodinami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 12 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 12 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 13 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 13 hodinami
Tématické fráze:
teleci krk,
telecí krk recepty,
telecí krk recept,
telecí krk s kostí recept,
recept na teleci krk,
recept telecí krk,
recepty telecí krk,
recepty na telecí krk,
teleci rolada z krku,
pečený telecí krk,
telecí krk bez kosti recept,
recepty z telecího krku,
telecí krček,
telecí krk bez kosti,
telecí krk pečený,
telecí krk s kostí,
výpek z kostí,
telací krk,
telecí přední recepty,
telecí přední krk
Suroviny:
krk telecí,
jalovec,
tymián,
rozmarýn,
cibule,
mrkev,
petržel,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (12)