Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda plněná šlehačkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2009 12:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 383 kJ / 3 199 kcal
Bílkoviny65,73 g
Tuky193,94 g
Vláknina12,10 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 495 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy291,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

po upečení dám roládu na čistý pečící papír,starý sundám a do nového jí zabalím.Je to lepší,jde to pak super rozbalit.

Lískové oříšky jsou nejlepší a pražím v troubě dokud nezačnou vonět.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

IVA

26. 2. 2009 17:47

je víborná,zabalila jsem do ní ještě banán:-8

Bibinka Bibinka

22. 2. 2009 15:32

Jóóó, jak je tam šlehačka, tak to je moje parketa, tu můžu na litry. Dávám Ti bodíka:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roláda se šlehačkou šlehačková roláda roláda s pařížskou šlehačkou nejlepší šlehačková roláda čokoládová roláda se šlehačkou piškotová roláda plněná šlehačkou hoblinky se šlehačkou roláda bez mouky se šlehačkou recept na šlehačkové hoblinky roláda nejlepší se šlehačkou roláda nejlepší se šlehačkou pařížská roláda roláda eno nuno ořechová roláda se šlehačkou kakaová roláda se šlehačkou hoblinka se šlehačkou roláda ze šlehačky čokoládová roláda s pařížskou šlehačkou nejlepší roláda s pařížskou šlehačkou čokoládová roláda ze šlehačkou

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, šlehačka, ztužovač, ořechy lískové, med

TopRecepty.cz

Roláda plněná šlehačkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5E4