Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 412 kJ / 2 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,57 g |
Tuky | 130,97 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 90,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Moje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Makovec s hruškami
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 42 minutami
Bratislavská buchta
Sylvinka před 58 minutami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 3 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 4 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 5 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 5 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
sekaná,
sekaná s játry,
sekaná z jater,
domácí pekárna sekaná,
pečení v domácí pekárně,
jak zamíchat sekanou v domácí pekárně,
výborná domácí sekaná,
domácí sekaná do formy,
pečeni v silikonove forme,
recepy domácí pekárna,
domácí sekaná pečeně,
sekaná z kuřecích jater,
pečení sekáné v domácí pekárně,
pečení sekané v pekárně,
přidat játra do sekané,
kureci jatrova sekana,
recepy do domácí pekárny,
recepy pro domácí pekárnu
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
slanina,
cibule,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (22)
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
k tomuto receptu.šlo by použít i kuřecí játra?Samozř.,že maso pak vepřové..