Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 369 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
Tuky | 107,42 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 468,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý skořicový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9g4J
Moje poznámka
Kynutý skořicový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9g4J
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 13 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 20 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 29 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 34 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Tématické fráze:
skořicový závin,
skořícový cop,
kynutí skořicoví šneci,
kynutý závin,
závin skořicový,
skořicový závin recept,
skořicoví šneci,
skoricovi cop,
kynutý cop,
skořicoví závin,
tvarohový závin kynutý od babičky,
skořicový šnek,
skoricove copy,
recept na skořicový cop,
recept na skořicový závin,
zavin skořicovi,
skořicový šneci,
kynutý závin s tvarohovou nádivkou,
recept zavin,
recept na kynutý závin
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
droždí čerstvé,
cukr krystal,
skořice mletá,
mléko,
olej,
vejce,
sůl
Komentáře (6)