Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 690 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s mladou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pklX
Moje poznámka
Žampiony s mladou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pklX
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 19 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 19 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 19 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 20 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
Lucek před 20 minutami
Brokolicový quiche
Jana Jurikova před 30 minutami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 33 minutami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Ajkad před 47 minutami
Játra po indicku
Jan Nemec před 2 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Bara0512 před 2 hodinami
Americké cookies
mardzas před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
MirkaMohelska před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
MirkaP před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat žampiony,
zampiony jako priloha,
žampiony na cibulce,
žampiony recepty,
jak spracovat žampijony,
priloha k žampionum,
žampiony priloha,
žampiony s jarní cibulkou,
víno k žampionum,
žampiony s cibulí na grilu,
zampiony s cibuli v alobalu na grilu,
jak zpracovat žampiony,
porad s cibulkou,
žampiony jak je zpracovat,
jak zpracovat krémové žampiony,
omáčky k žampionum,
zampiony s cibuli,
příloha žampiony,
žampiony s cibuli na gril,
žampiony recept
Suroviny:
žampióny,
cibulka,
máslo,
sůl,
koření,
pepř,
alobal
Komentáře (13)
Chtěla jsem se dnes pustit do tvého pečeného lilku, ale nemám čtečku na fotky, tak počkám, abych přidala obrázek.
A s tím pepřem souhlasím, na žampiony také nedávám nic moc koření a s máslem se snoubí dokonale