Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 876 kJ / 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,19 g |
Tuky | 2,02 g |
Vláknina | 18,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 38,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje improvizace! K jazykům jsem podávala bramborovou kaši. Moc jsme si pochutnali a doporučuji vyzkoušet, stojí to za to!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2010 10:08
Bibi, nemuselas to přepisovat - jalovec i jalovčinka je stejný výraz pro jednu a tu samou rostlinu,jinak pro nezasvěcené - zde mrkněte, jak je jalovec velmi užitečný, i když opatrnost je taky na místě http://clanky.vareni.cz/jalovcinky-aromaticke-bobu...
19. 5. 2010 20:34
Bibinkodnes jsem dělala,akorát trošku jinak,neměla jsem zázvor
příloha byly knedlíky,manžel si pochvaloval a letí od nás bodík
Vzkaz pro neregistrované-toto jsou stránky o dobré mňamce a nápadech o vařeníné o pravopisu,nejsme puntičkáři
19. 5. 2010 19:58
Děvčata, jalovčinky jsem přepsala na jalovec, aby vás to nemátlo, chuťově je to totožný-jen na vysvětlenou, aby diskuze nebyla pro někoho podivná
19. 5. 2010 11:32
No jo, Spagi, ale tohle asi musí být zelené...a ještě se zeptám, to je Bibi nějak sušíš nebo mrazíš? Asi se ptám jako pako, ale nikdo neví všechno, já jsem dosud kupovala jen ty tmavé kuličky, jiný jalovec jako koření ani neznám
Trošku jsem hledala na netu, ale tam všude se pod pojmem jalovčinky myslí ty tmavé jalovcové kuličky, tak nevím
19. 5. 2010 11:29
žížalko, i ty jedna - jalovec na podzim přece!!!!!a přijeď do Jizerek, nebudeš vědět co s ním
19. 5. 2010 11:28
Bibi, já mám taky dotaz na ty mladé jalovčinky...to se asi nedá koupit, takže musím vyrazit do přírody na jalovec Tak to leda tak někam na hřbitov, jinde o nich nevím. Kdy se to sbírá, aby to bylo ono?
19. 5. 2010 11:24
Midla: spisovná čeština není podmínkou, zde se píše i hovorově, někdo i nářečím Podmínkou je, aby recept neobsahoval pravopisné chyby a ta je splněna
19. 5. 2010 09:42
Bibi, super, jo odstraň si čárku nad žampionama, aby Midla (neregistrovaný/á) byl/a v klidu , jinak
19. 5. 2010 08:28
Jazyky dobré, ale spisovný jazyk se nějak vytratil.
18. 5. 2010 21:46
Miluju jazyky,doslova na nich ujíždím!!! Toťto musím teda vyzkoušet.
18. 5. 2010 20:27
Jejda - já jsem vždycky byla přesvědčená, že mezi jalovčinkami a jalovcem není žádný rozdíl
18. 5. 2010 19:04
díky
18. 5. 2010 18:48
Bibi, díky. Ale myslím, že bys to tedy měla asi v receptu opravit, protože pokud dojde někdo méně zkušený, koupí rovnou dva hovězí jazyky a pak nebude vědět, co s tím vším masem....
18. 5. 2010 18:45
Jééé, Jani, mňááám!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Muffiny se směsí drobného ovoce
Přidáno před 3 hodinami

Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy
Přidáno před 3 hodinami

Panenka v paprikové omáčce
Přidáno před 4 hodinami

Grilovaný rumpsteak v marinádě
Přidáno před 5 hodinami

Zmrzlina jaro/léto
Přidáno před 19 hodinami

Jednoduchý čokoládový dort s višněmi
Přidáno 1. 7. 2022 12:17
Právě bylo uvařeno:

Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
uvařil/a Petulice
před 25 sekundami

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
uvařil/a vaclava gregrova
před 9 minutami

Steak paní Colombové (z vepřové panenky)
uvařil/a projach
před 13 minutami

Labužnické široké nudle
uvařil/a alikul
před 20 minutami

Americké okurky
uvařil/a Mettynka
před 27 minutami


Zapečený špenát s brambory a vejcem
uvařil/a tejaja
před 37 minutami

Pečený losos III.
uvařil/a Standby
před 2 hodinami

Domácí langoše
uvařil/a Eliska 6
před 3 hodinami

Kuře na bramborách a pórku
uvařil/a hand64
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: telecí jazyk aspikový dort recept http prirucka. ujc.cas.cz http prirucka. ujc.cas.cz recepty se zampionama vepřový jazyk recept rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami hovězí jazyk recept kolik stojí hovězí jazyk recepty se zázvorem hovezí jazyk na na cibulce top recepty vepřový jazyk hovězí jazyk recepty pravidla pravopisu-osmažená cibulka omačka ze zampionama prirucka.ujc.cas.cz hovězí jazyk na cibulce jalovcinka koupit miluju jazyky hovězí jazyk na zázvoru
Suroviny: jazyk hovězí, cibule, česnek, žampióny, zázvor, vývar, solamyl, masox, česnek mědvědí, pažitka, olej olivový, sůl, pepř celý, jalovec, cibule, bobkový list
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
20 názorů