Postup přípravy
Krok 1: Smetanu, džus a Jahody v poměru asi 1:1:1 nalijeme do hrnce a necháme přijít k varu, okamžitě stáhneme z plotny.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Podáváme horké v chladných zimních večerech.
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Moje poznámka
Mléčný jahodový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1OA
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 4 hodinami
Cikánské řízky
Liberko před 9 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 11 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 12 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 13 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 13 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 16 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 16 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 16 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší svařák,
vánoční svařák recept,
hrnec na svarak,
jahodovy jelzin,
domácí svařák,
nejlepsi recept na svařak,
husté jahody stock,
nejlepší svařák recept,
babske piti,
nápoje online,
jelcin jahodový,
jelzin recept,
jak uvarit svrak,
stock jahoda,
domaci vanocni svarak,
jelzin recepty,
domácí jahodový jelzin,
piti z jahod recept,
recept z jahodoveho dzusu horky,
pěkně hustý jahody stock
Suroviny:
džus jahodový,
smetana ke šlehání,
dřeň jahodová,
koření hřebíček,
skořice
Komentáře (8)