Kachní stehna se zelím

Katy_fm Kuchařka:

Jiné maso 7 názorů

55

Suroviny

4 kachní stehna
2 sterilované zelí
sůl
kmín
brambory (nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Stehna omyji, osuším a opeču na pekáčku bez tuku! nejprve kůží dolů, aby pustila vlastní tuk, pak obrátím a dopeču. Stehna pustí mnoho tuku, přebytek odeberu na pozdější podlévání.

  2. Pod stehna rozložím opláchnuté zelí, okmínuji, stehna hodně osolím.

  3. Mohu 0,5 h před koncem přidat brambory. Vodou podlévám max. 1,5 dcl.

  4. Peču 1,5 h 200°C dle trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachní stehna se zelím

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    právě peču ale mela sem je mražené tak jsem dala červené zelí i se šťávou,posypala cukrem,vegetou a kmínem,na to položila nasolené kachní stehna a peču.uvidím jaké to bude ale vypadá to luxusně ;-):yes:

    Odpovědět

  • marky marky(neregistrovaný)

    vynikající.... já jsem nedávno objevila tady někde na dikuzi video recepty eurofitu a je to úplná paráda. Vařila jsem podle nich tady tu kachnu, a celá rodina si moc pochutnala.. http://youtu.be/Wy5jUPHyX-w :-K

    Odpovědět

  • Ester Ester(neregistrovaný)

    Je to opravdu výborné.

    Odpovědět

  • Blanka Blanka(neregistrovaná)

    Vyzkoušela jsem to a je to fakt výborný. Někdy na mě doma ani nezbyde :)

    Odpovědět

  • jan.alois jan.alois

    Stehýnka ham ham. bramborovej knedlíček k tomu a sežeru i pekáč.:yes: a bodík

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

  • Iljusa Iljusa

    Moc dobrá klasika :yes::-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo