Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 785 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,41 g |
Tuky | 93,03 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 637 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,56 g |
Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s žampiony a sýrem zapékané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWXQ
Moje poznámka
Vepřové s žampiony a sýrem zapékané
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWXQ
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 23 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
LukyRi před 7 minutami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 1 hodinou
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 1 hodinou
Pečená mrkev
Lucie1001 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 2 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 2 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 2 hodinami
Krůtí na paprice
Bushmann před 3 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 6 hodinami
Tématické fráze:
žampiony,
vepřové maso se žampiony,
vepřové se žampiony,
zapecene veprove se zampiony,
zapékané žampiony,
zapečené vepřové plátky se žampiony,
veprove maso se syrem,
vepřové karé na žampionech,
zampion,
zapečené vepřové maso se žampiony,
zampiony recepty,
recept na vepřové maso se žampiony,
vepřové maso žampiony,
veprove zampiony,
recept žampiony,
zapékané maso,
zapékané vepřové maso,
zapekaná kýta se sýrem,
vepřové maso zapečené se žampiony,
zapečené vepřové plátky na žampionech
Suroviny:
krkovice vepřová,
žampióny,
cibule,
olej,
pepř,
sůl,
petrželka,
sýr strouhaný,
vejce
Komentáře (8)