Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,44 g |
| Tuky | 146,72 g |
| Vláknina | 23,42 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 143,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Moje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 10 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 5 hodinami
Květákové placičky
Valis před 6 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 7 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 8 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 10 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 10 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 10 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z krutich krku,
rizoto z kurecich kridel,
rizoto z krůtí konzervy,
rizoto z hovezi konzervy,
rizoto z krutího masa,
recept na rizoto,
rizoto recept,
krůtí maso konzerva rizoto,
směsné obaly,
rizoto toscana,
recept rizoto z pečeného krůtího masa,
rizoto maso,
krůtí rizoto,
recepty na rizoto s kruti konzervy,
kuchařka pro dceru rizoto z konzervy,
servirovani rizoto,
rizoto s krůtího krku,
rizoto ze slepice,
jak na rizoto,
vaříme z konzervy rizoto
Suroviny:
křídla krůtí,
krky krůtí,
konzerva vepřová,
rýže,
vývar,
bujon kuřecí,
cibule,
česnek,
máslo,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
V nejbližší době určitě zkusím