Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 104 kJ / 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,18 g |
| Tuky | 45,58 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBDm
Moje poznámka
Brambory s pórkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBDm
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 31 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
brambory s porkem,
vepřová pečeně recepty plátky s brambory a smetanou,
smetanove brambory s porkem,
zapečené brambory s porkem a smetanou,
recepty brambory s pórkem,
zapečené brambory s pórkem,
brambory se smetanou,
zápékané brambory s porkem a smetanou,
pečené brambory s porkem,
recepty s porkem,
smetanové brambory s porkem,
pečené brambory s porkem a se smetanou,
barmbory s porkem se smetanou,
porek s zeleninou,
pečené brambory s pórkem a smetanou,
bambory s porkem,
brambory s pokem a smetanou,
veprove s porkem a smetanou,
zapečené brambory s porkem se smetanou,
vajíčka s pórkem
Suroviny:
brambory,
vejce,
pórek,
párek debrecínský,
cibule,
sýr eidam,
smetana 12%,
tuk hera
Komentáře (3)