Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Moje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 minutou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 27 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 48 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangase,
recept na pangase,
s krevetami,
aranžma se salámu,
aranžmá ze salámu,
ryba s krevetami recept,
úprava mražených krevet vyloupaných,
surimi ve tvaru krevet,
recept pikantní přelivem a krevetami,
pangasius s limetkovou omáčkou,
plneny pangas,
okurkové soudky,
jidlo z pengase,
pangasius s krevetami,
rybi pomazanka pangase,
mražené plněné filety,
pangasius a krevety recept,
treska s přelivem krevet,
ryba s krevetami,
aranžmá salámu na talíři
Suroviny:
pangasius,
krevety mražené,
sůl,
citron,
sirup javorový,
olej olivový,
máslo,
smetana 13%,
koření houbová variace
Komentáře (15)
Jájo - ale ten pangas je neutrální chuti ,až bezchuti a tak je zvolen dle mne dobře,kvůli zvýraznění chuti krevetek.
To vyzkouším, dcera nedávno započala rozhovor o konzumaci mořských potvor a protože je mi jasné, že zrovna ona by neměla předsudky (narozdíl ode mně) a ráda by ochutnala vše z této oblasti, rozhodla jsem se začít právě krevetami, které mám opravdu ráda. Takže díky za inspiraci - i když pár svých osvědčených receptů s podobnými kombinacemi už mám a znám.
Ale nie je pangas ako pangas, býva rôznej kvality. Aspoň u nás. A ak je podozrivo lacný, určite nekúpim.