Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,74 g |
Tuky | 3,51 g |
Vláknina | 46,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a narežeme na kocky. Špekačky narežeme na kocky.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme fazuľky, pretlak, soľ, korenie.
Krok 3: Podlejeme vodou a dusíme 10 - 15 minút. Potom pridáme zemiaky, vložíme narezané špekačky a necháme 5 minút povariť. Podávame s chlebom.
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Moje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 14 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 20 minutami
Pečená švestková povidla
Verosa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Tématické fráze:
buřtový guláš,
fazolkový guláš,
patizon recepty,
gulášové recepty,
receptl na burtovy gulas,
recepty buřtový guláš,
fazolkovy na paprice,
burtovy gular,
recept na buřtový fazolový guláš,
guláš recept,
recepty -bramborový guláš-buřtový,
gulaš buřtový,
fazolková guláš
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
cibule,
protlak rajčatový,
olej,
pepř,
sůl,
brambory,
špekáček
Komentáře (6)