Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 896 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,80 g |
Tuky | 48,49 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 253 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 2,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kuřecí maso se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZo2
Moje poznámka
Zapečené kuřecí maso se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZo2
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 4 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kuřecí maso,
kuřeci maso,
kureci maso recepty,
recepty z kuřecího masa,
kuchařka on line,
kuřecí ragů zapečené se sýrem,
zapečené maso,
recepty s kuřecím masem,
on line kuchařka,
kuřecí maso se šunkou,
recept z kuřecího masa,
zapečené papriky se šunkou,
zapečené kuřecí maso ve formě,
recepty kuřecí maso,
forma na maso,
kuřecí prsa zapečené s nivou a se šunkou,
zapečené kuřecí nudličky se šunkou,
zapečené maso ve formě,
kureci zapecene s nivou a sunkou,
kuřecí maso zapečené ve formě
Suroviny:
řízky kuřecí,
šunka,
sýr niva,
pepř černý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
tuk
Komentáře (3)