Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 10,88 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tomatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W81x
Moje poznámka
Tomatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W81x
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
tomatová polévka,
tomatová polévka recept,
rajská polévka s těstovinami,
italská polévka s těstovinou,
rajská polévka s těstovinou,
italská tomatová polévka,
tomatová polévka recepty,
tomatová polévka z čerstvých rajčat,
těstovinová polévka,
recept na tomatovou polévku,
italská polévka s těstovinami,
rajčatová polévka s těstovinami,
rajská polévka z drcených rajčat,
recept tomatova polevka,
tomatová polévka s těstovinou,
polévka z drcených rajčat,
polévka z drcených rajčat,
tomatova polevka z protlaku,
polevka s testovinami,
polévka s těstovinou
Suroviny:
rajče drcené,
protlak rajčatový,
olej olivový,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
petrželka,
bazalka čerstvá,
česnek,
sůl,
cukr,
těstoviny
Komentáře (18)
Ja robím obdobne, korením bazalkou a oreganom a dosť silno sladím...