Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 530 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 2,32 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Moje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 4 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 4 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 6 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 9 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 19 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová polévka s těstovinou recept,
rajčatová polévka s těstovinou,
rajčatová polévka z protlaku,
rajčatová polévka z konzervovaných rajčat,
rajská polévka s těstovinami,
rajčatová polévka s bazalkou,
rajska polevka s testovinou,
rajčatová polévka,
rajská polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka z rajčat,
polévka z rajčatového protlaku,
těstovinová polévka,
polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka s mozzarelou,
rajčatová polévka s mozzarelou,
račatova polevka,
rajčatova polevka z rajčatoveho protlaku,
jak nejlepe oloupat rajcata,
rajčatová polévka recept z protlaku,
francouzská rajčatová polévka
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar zeleninový,
cukr,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
těstoviny
Komentáře (3)