Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 530 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 2,32 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Moje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 8 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová polévka s těstovinou recept,
rajčatová polévka s těstovinou,
rajčatová polévka z protlaku,
rajčatová polévka z konzervovaných rajčat,
rajská polévka s těstovinami,
rajčatová polévka s bazalkou,
rajska polevka s testovinou,
rajčatová polévka,
rajská polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka z rajčat,
polévka z rajčatového protlaku,
těstovinová polévka,
polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka s mozzarelou,
rajčatová polévka s mozzarelou,
račatova polevka,
rajčatova polevka z rajčatoveho protlaku,
jak nejlepe oloupat rajcata,
rajčatová polévka recept z protlaku,
francouzská rajčatová polévka
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar zeleninový,
cukr,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
těstoviny
Komentáře (3)